Tjen en masse penge på din egen hjemmeside

Går du rundt med en god idé, enten en ydelse eller et smart produkt som du kan sælge, så vil en hjemmeside være en god start for dig. Det er ganske let at oprette en hjemmeside og det koster næsten ingen penge. Læs med og se mere om hvordan du kan gøre.

Oprettelse af hjemmeside er billigere og lettere end du aner

Når du skal etablere en hjemmeside, er der nogle ting som du skal have styr på inden du kan kalde dig selv, ejer af en ny hjemmeside. Når man opretter en hjemmeside, skal man have en til at ”hoste” sin hjemmeside. Det skal du have, da man ellers ikke kan have en hjemmeside uden et såkaldt webhotel. Der findes rigtig mange forskellige priser på dette.

Du kan både få nogle til kun 9 kr. om måneden og du kan få andre op til 400 kr. Dette kommer an på styrken af dit domæne og de pågældende webhotel. Ønsker du for eksempel at købe, noget som nærmer sig navnet YouTube.com, skal du nok regne med at betale kassen. Har du derimod et domæne, som der ikke er efterspørgsmål på, kan du som regel ofte få det billigt.

Vi giver dig gode råd til, hvordan du kan finde dit webhotel, så du kan komme op og køre med dine nye hjemmeside. Hos hostingguiden.dk kan du finde alverdens webhoteller til en masse gode priser, der passer til dine behov.

Skal du ledes lidt nærmere til et ordentligt webhotel, kan vi lige give dig et lille hint til dette også. En af de mest populære webhoteller, som også mange andre virksomheder benytter sig af, er UNOEURO, som kun koster under 19 kr. om måneden. Det kan være en rigtig god idé at tage et webhotel, som har gode anmeldelser, så du ikke havner med et, som du på længere sigt vil være utilfreds med. Du kan finde dit webhotel lige her på hostingguiden.dk

Få meget trafik på din hjemmeside med dette trick

Når du har etableret din hjemmeside, er der nogle ting som du skal tage højde for i forhold til at få meget trafik på din hjemmeside.

Det er vigtigt at du søger for, at du har relevante landingssider og ikke kun har alle dine ydelser eller produkter under én enkel fane. Dette gør at du ikke får noget trafik, hvis folk søger efter dine produkter på google. Derfor er det en god idé at lave landingssider som er nemme at finde når folk søger.

Du skal også finde ud af, hvilke søgeord du skal kunne findes på via google. Det kan være en rigtig smart idé at have simple søgeord, men de skal dog være specifikke, så du kan findes på google når man søger på dem.

Der er mange videoer på YouTube om alt dette, så du kan få mere viden om hvad du bør gøre ved din hjemmeside.