Skal du giftes

Din helt store kærlighed har stillet dig spørgsmålet – eller måske har du selv stillet det.
I skal giftes, og forberedelserne starter nu. Hvad skal man huske, hvad er en god idé og hvilke krav har I hver især til selve dagen og ægteskabet.

 

Planlægning brylluppet

Bryllupsplanlægningen kan være lidt af et kaos. Der er mange ting, som man skal huske, og som man kan vælge til og fra.

Først og fremmest så skal man ud og have fat på kjolen. Der kan være op til seks måneders ventetid på brudekjoler, så det er ikke noget, som man gør i sidste øjeblik. Der er kagesmagning, brudedanstræning, valg af menu, valg af lokaler og gæstelisten.

Start med et budget og en gæsteliste. På den måde, så finder i hurtigt ud af, om der er en af faktorerne, som der skal rettes på for, at I kan få jeres drømmebryllup. Selv om I vælger ikke at kaste hele opsparingen væk, så kan I sagtens få alt det, som I har drømt om for mindre. Brug jeres kontakter og vær ikke bange for at spørge om hjælp. Det kan heldigvis være en del af jeres gave, hvis folk er villige til at give en hånd eller to med.

 

Hvad skal du overveje i forhold til ægteskabet inden brylluppet

Selvom I måske har været sammen i mange år, så er der nok nogle ting, som der skal snakkes om inden, at I siger det vigtigste ”ja” i jeres liv. Hvilke ønsker

Måske har I nogle forventninger til hinanden, som ændrer sig i takt med, at I nu bliver ægtefolk. Det kan også godt være, at I aldrig har snakket om børn før. Det er måske en god idé at være enige om inden, at man lover hinanden hele livet.
Det er altid godt at sikre sig selv. Det kan være at en ægtepagt er noget for jer. Selvom man selvfølgelig ikke bliver gift uden et håb om, at det er hele livet, så kan det være en god idé at lave. I kan læse mere her.

Når man først har aftalt, at man skal giftes, så flyver man lidt på en sky af kærlighed. Husk at nyde det, så det ikke går for meget op i praktik og deadlines. I skal til at love hinanden, at I er hinandens resten af livet. Det er fandeme flot.

 

Bryllupsdagen

Måske har I valgt at følge traditionerne. I har altså ikke sovet sammen dagen op til, han har ikke set kjolen, hun bærer hvid kjole, blåt, nyt og gammelt, der er morgengaver mm.

Det er i princippet fuldstændig ligegyldigt og udelukkende op til jer. I skal nyde dagen. I har sikkert arbejdet hårdt for den i både planlægning og økonomi. Det er jeres dag. I dag bliver I hinandens.