Sådan planlægger du den perfekte hygge-aften

Det er langt om længe blevet sommer og efter et år fyldt med corona restriktioner og en begrænset social omgangskreds, så trænger vi i den grad til at hygge os. I takt med at flere og flere bliver vaccinerede, får vi også mulighed for at ses med flere mennesker og lave flere ting. Derfor er det på tide invitere dine bedste venner hjem til dig, så I kan holde en rigtig hygge-aften.

 

God mad og drikke

En hygge-aften er ikke en hygge-aften uden noget lækkert mad og nogle forfriskende drikkevarer. Hvis du har tid og overskud, så skal du helt klart kaste dig ud i at lave noget mad selv.

Tapas er for eksempel altid et hit og det er samtidigt også rigtig hyggeligt at spise. I vil nemlig komme til at bruge længere tid ved bordet, når I kan sidde og smage på alle mulige forskellige ting. Er I ikke lige til tapas, så kan du lave vietnamesiske forårsruller, en klassisk omgang lasagne eller måske nogle lækre tacos.

Føler du dig ikke hjemmevant i et køkken, findes der heldigvis massevis af løsninger, så du ikke selv behøver at lave mad. Du kan f.eks. bestille noget lækkert Takeaway Holstebro eller bestille noget mad fra din yndlingsrestaurant.

Hvad drikkevare angår, så er det en god idé at have lidt af hvert. En god flaske vin, nogle lækre, økologiske sodavand og måske en drink, så burde du være godt kørende.

 

Underholdning

Til en ægte hygge-aften hører der underholdning til. Her er det dig der kender dine venner bedst og ved, hvad I alle vil synes er sjovt. Mangler du dog lidt inspiration, så kan du måske finde en idé på denne liste:

  • Sæt en projekter op udendørs, så I kan nyde sommeraftenen og se en god film på samme tid.
  • Lav bål og køb masser af skumfiduser, så I kan riste dem over bålet.
  • Lav en selskabsleg, så I alle kommer til at grine.
  • Hvis du eller en af dine venner kan spille et instrument, så kan du finde nogle sange som I kan synes sammen.
  • Du kan lave en quiz om dig og dine venner.
  • I kan tage en tur til vandet og få jer en dukkert.

At have en aktivitet eller noget underholdning er vigtigt, men det vigtigste er nu, at I alle er sammen og nyder hinanden selskab. Så skal det nok blive en vellykket aften.