Pynt op på terrassen, og kom i forårsstemning

Der er ikke noget der kan få en til at komme i forårsstemning som at gøre terrassen klar til dette års forårs- og sommersæson. Det er derfor også noget som mange haveejere ser frem til hele vinteren. Man kan få lov til at sætte de velkendte havemøbler frem så de kan blive brugt, og der kan blive ordnet nye planter og krydderurter i havekrukkerne.

Det er så hyggeligt at give sig i kast med at gøre terrassen fin og pyntelig, og det er derfor svært at undgå at komme til at tilføje et par nye pyntegenstande til den nye sæson.

Nye havekrukker gør terrassen flot

Noget af det man næsten ikke kan komme uden om at anskaffe sig for at gøre terrassen flot, er nye havekrukker. Der er nærmest altid brug for et par nye, når man igen hvert forår falder over nogle flotte planter, som man bare må have til at stå og pynte på terrassen. Specielt Terracotta havekrukker er flotte at have til at stå og pynte på terrassen. Med deres fine og klassiske ler farve passer de ind overalt, og vil blot gøre de andre havekrukker der allerede er på terrassen flot selvskab.

Fine blomster til at komme i de nye krukker

Når man skal have nye krukker, kan man heller ikke undvære et par nye blomster til at komme i dem. Det ser så flot ud med nye blomster, som tilføjer et pop af farve til terrassen, som efter en lang og trist vinter har set så forladt ud. Det skaber virkeligt nyt og frisk liv med flotte og farvestrålende blomster på terrassen.

Terracotta havekrukker er gode til at komme nye blomster i, fordi de passer så fint i farven til nærmest alt, da de er jordfarvede. Du kan prøve dig frem med forskellige flotte farver så som gul, rød, lilla og orange. Find din favorit, eller brug en kombination af mange forskellige farver. Med de rette blomster og krukker kan du virkelig skabe det perfekte uderum til at nyde de mange gode og hyggelige lyse sommeraftenener.

Havetilbehør markerer starten på den nye sæson

Udover havemøbler, krukker og blomster består den gode og hyggelige terrasse også af forskelligt havetilbehør. Hvad enten du er til mønster, flotte farver og glimtende lyskæder eller den mere nedtonede og klassiske skandinaviske stil, kan havetilbehør virkelig gøre den store forskel på terrassen.

Efter at havetilbehør har været brugt godt og grundigt en hel sommer, kan det ved starten af en ny sæson være godt at investere i nyt havetilbehør. Overvej derfor om ikke det er på tide med en ny lyskæde, hynder, tæpper eller andet, som du elsker at bruge på din terrasse. Når du sørger for at have godt og velholdt havetilbehør på din terrasse, vil den blot indbyde endnu mere til at blive brugt i løbet af sommeren.

Når du har opdateret din terrasse med fine nye Terracotta havekrukker med fine blomster og måske nyt havetilbehør, vil du helt sikkert hurtigt komme i den rigtige forårs- og sommerstemning!