Norges bedste skisportsdestinationer

Norge har nogen af Nordens bedste skisportssteder. Dog er der en del af dem, og det kan være svært at finde overblik over, hvilke som er værd at besøge. Vi guider dig til, hvor de bedste skisportssteder i Norge er.

Trysil er Norges mest populære skisportssted. Trysil har noget for hele familien, og især for børnene. I Trysil er der nemlig hele tre forskellige områder, som har børnene i fokus. På trods af at Trysil er børnevenlige, er der også noget for de øvede skiløbere. I Trysil finder du nemlig også sorte og røde pister, hvor selv den bedste, kan blive udfordret. Hvis du ikke er til de klassiske alpinski, så har du også muligheden for at afprøve langrend eller snowboard.  Du kan læse mere Trysil lige her.

Har du ikke mulighed for at tage fri i længere tid, så kan du nøjes med en weekendtur. Man kan komme til Bortelid i Sydnorge på blot 6 timer fra Aalborg. Selvom Bortelid ikke er det største skisportssted, har de noget for alle niveauer. Der er i alt 15 pister, hvor alle farver indgår. Bortelid har ligeledes en funpark, hvor du kan udfordre dig selv med hop og rails. Hvis du ikke er til fart over feltet, kan du i Bortelid prøve langrend. Alt i alt er Bortelid oplagt til hele familien og Bortelid er desuden en af de mest snesikre destinationer i hele Sydnorge.

Hemsedal er en af de mest populære skisportsdestinationer i hele Norden. Hemsedal bliver ligeledes kaldt for ”De Skandinaviske Alper”, og her er der udfordringer for hele familien. Hemsedal er stor og har hele 49 pister i alle farver. For familiens små skiløbere er der Valleland. Valleland er en ”ski-SFO”, hvor de kan blive undervist af kompetente instruktører, som planlægger aktiviteterne alt afhængig af den enkelte gruppes niveau. Hemsedal har ligeledes snow parks, hvor familiens adrenalinelskere kan blive udfordret i en af de fem snow parks. Samlet findes der over 20 railelement og adskillelige hop. I Hemsedal har man også muligheden for at stå på langrend og snowboard, hvis man ønsker det.

Der er mange muligheder, når turen går til Norge. Og du vil med garanti finde noget, som passer perfekt til dig og din families behov og ønsker!