Lige købt nyt hus i Holstebro? (Sådan sætter du det i stand)

Holstebro er en fantastisk by at bo i. Du har en god blanding af fantastisk natur, en by hvor folk ikke har travlt og gode priser på husene. Hvis du er faldet for området og har købt et hus i Holstebro, så er det næste du skal tænke på at sætte det i stand, så det ser flot og nyt ud.

Hvis du ikke er den store handy man, så frygt ikke.

I denne artikel vil du lære hvordan du fikser de 5 vigtigste ting ved dit nye hus.

Få taget til at se nyt og flot ud

Den første ting som du skal fikse ved dit nye hus er husets tag. Hvis huset, som du har købt, er mere end et par år gammelt, så er chancen stor for at der gror alger på taget. Måden du får taget til at skinne og se nyt ud er ved at købe en algebehandling på nettet eller i et af de lokale byggemarkeder.

Påfør det på taget og lad det virke. Skyl det efterfølgende af med vand, hvilket vil efterlade taget rent og flot.

Gamle vinduer lukker varmen ud

Den anden ting som du skal fikse ved dit nye hus er at skifte gamle vinduer. Vinduer skal gerne skiftes hver 5-10 år, for at de er i den bedste energiklasse. Måden du tjekker om vinduerne trænger til at blive skiftet er ved at købe et infrarødt termometer og måle varmeudslippet.

Hvis målingen med det infrarøde termometer viser, at der er varmeudslip, så skal de udskiftes.

Ny maling får dit hus til at skinne

Den tredje ting som du skal fikse ved dit nye hus er at male husets vægge. Inden du flytter alle dine møbler ind, så bør du male væggene og lofterne i huset. En ny omgang maling gør en stor forskel for, hvordan rummene ser ud, samtidig med at det er let at gøre.

 

Gør indkørslen ren nok til at spise af

Den fjerde ting som du skal fikse ved dit nye hus er at rense fliserne i indkørslen. Rensning af fliser kræver at du har adgang til en højtryksspuler, som gør det muligt at fjerne alger, mos og andre ting, som får dine fliser til at se gamle ud.

Hvis ikke du selv har en højtryksspuler, eller kan låne en, så er det billigere at betale et firma til at tage sig af rengøringen.

Få haven til at se snorlige ud

Den femte ting som du skal fikse ved dit nye hus er at ordne haven.  Haven giver et godt indtryk af, hvor meget du gør ud af huset. Sørg derfor for at få klippet græsplænen, klip hæggene og fjern ukrudt, så den ser godt ud.