Indret dit hjem i træ

Der er mange forskellige måder, hvorpå man kan indrette sig i sit hjem. Mange slags stilarter, farveskemaer og materialer, man kan vælge imellem. Med et vægur i træ kan man få naturen ind i hjemmet på den mest elegante måde, man kan forestille sig.

Få naturen ind i hjemmet

Hvis man eksempelvis bor i en by som Holstebro andre jyske byer, hvor der ikke lige er en skov i baghaven, kan man godt komme til at savne naturen i sit hjem og i sin hverdag. Det er rigtig godt for menneskets krop og sind at opleve naturen så ofte som overhovedet muligt, helst endda på daglig basis. Men på den måde, vi menneskers liv og samfund er blevet indrettet, er der ikke altid tid til at komme en tur i skoven efter arbejde. Vi arbejder og arbejder, og mange jobs er endda stillesiddende. Men hvad kan man så gøre for at få sin daglige dosis natur på trods af sit travle skema? Et vægur i træ er et rigtig godt bud på en måde, hvorpå man bliver mindet om det smukke og fantastiske ved naturen, fordi uret netop er et objekt, som man kigger på rigtig mange gange i løbet af en dag. Man kan nærmest sige, at uret danner rammen eller skaber udgangspunktet for hele ens dag, fordi det er uret, der bestemmer hvornår man skal op om morgenen, hvornår man skal ud af døren, hvornår det er tid til at begynde på aftensmaden og hvornår det er blevet sengetid. Hvis man, hver eneste gang man skal foretage sig noget, kigger på uret og får et skønt skud natur ind i bevidstheden, kan man ikke undgå at blive et mere balanceret menneske i en mere balanceret hverdag.

Forskellige typer af vægure i træ

Alt efter hvilke farver og materialer, der passer ind i hjemmet indretning er der forskellige vægure i træ at vælge mellem. De koster mellem 699 og 799 kroner og fælles for dem alle er et stilrent, moderne og naturautentisk design, der blender ind i hjemmet på en god og tjekket måde.

 

Et af urene, der koster 699 kroner, er lavet i massiv egetræ i allerhøjeste kvalitet. Træet er behandlet med linolie, som både er økologisk og produceret i Danmark, og denne oliebehandling er hvad giver træet dets smukke udtryk og gode holdbarhed. Viserne på uret er lavet i aluminium, som er farvet guld. Den varme farve på viserne komplimenterer egetræets brune nuancer på en meget fin måde. Viserne på uret er lavet på en minimalistisk måde, der bærer præg af klassisk nordisk design. Uret har ingen tal indgraveret, men i stedet er der et lille, diskret indhak i træet klokken 12, 15, 18 og 21. Dette ur er lyst og let, men hvis man er til et ur i mørkere træ, er der også et ur, der passer. Nemlig uret i amerikansk valnød. Dette ur har den smukkeste varme, mørke glød, der minder én om efterår og orange blade og solnedgange.