Giv din stue en makeover

Er du også træt af din stue, og synes du den trænger til en makeover? Så er du bestemt ikke den eneste, og derfor vil vi præsentere 4 simple tips til, hvordan du kan få din stue til at se mere indbydende og helt ny ud.

Saml stuen med et gulvtæppe

Et gulvtæppe er virkelig noget, der kan være med til at pifte din stue op og få den til at se meget mere indbydende ud. Gulvtæppet er med til at samle din stue, og vil især være perfekt hvis du har køkkenalrum, da det skaber en bedre opdeling af de to værelser.
En anden fordel ved gulvtæpper er, at de faktisk er lyddæmpende og giver en god akustik i rummet. Dette er perfekt, hvis der er meget støj i din lejlighed, da gulvtæppet er med til at suge noget af støjen op.
Så anskaf dig et gulvtæppe, og se resultatet med det samme.

Dekorer dit spisebord

De fleste bruger kun sin dug på spisebordet ved specielle lejligheder. Men da spiseborde ikke altid er så skinnende og lækre at se på, bør du anskaffe dig en kvalitetsdug, som du kan bruge i hverdagen også. Spisebordet er et af de møbler, der fylder mest i stuearealet, og det kan derfor være en fordel at bruge tid på at få det til at se flot ud.
Det vil få din stue til at se helt anderledes, og samtidig skaber det en skøn stemning og nærvær, som vil få dig til at elske din stue igen.
Georg Jensen Damask kan du finde et hav af duge samt en masse andre pynte-accessoires, så din stue ikke bliver kedelig, men derimod indbydende og personlig.

Personliggør stuen med plakater

Et tredje råd til hvordan du kan give din stue en makeover, er ved at hænge iøjnefaldende plakater op på din væg. Alt efter hvilke plakater du vælger, kan det give forskellige stemninger til din stue. Så det unikke ved plakater er, at du selv kan vælge hvilken stemning du vil skabe i din stue. Dette råd vil også være med til at personliggøre din stue og gøre den mere hjemlig og hyggelig.

 

Benyt lette gardiner

Det er ofte set, at mange vælger at have alt for mørke gardiner i deres stueareal. Faktisk bør de være så lette, så de næsten er gennemsigtige. På den måde kan sollyset lettere trænge igennem. Dette gælder kun stuearealet, da du helst skal have så mørke gardiner som muligt til dit soveværelse. De lette gardiner i din stue vil lysne din bolig op på en skøn måde, og du vil hurtigt opleve, hvordan det lyse rum vil give dig mere overskud og inspiration i hverdagen.

 

Med disse 4 lette tips vil du slet ikke kunne genkende din stue og du vil med garanti blive helt vild med resultatet.