Går du med salgstanker? Øg boligens værdi inden

Hvis du går og tænker på, at sælge din bolig. Er det en god ide, at du alligevel nu begynder at tænk i ting man kunne sætte i stand inden salget. Altså ting som vil gøre, at du får mest muligt for din bolig når den skal sælges. For der er nogen investeringer i din bolig, som er vigtigere for de potentielle købere end andet.

Badeværelse

Hvis din bolig skal sælges, og den har et gammelt og nedslidt badeværelse. Er det en god investering, at lave et nyt badeværelse. Men der er ikke nogen grund til, at investere i et dyrt luksusbadeværelse. For i dag ønsker folk ikke ét, dyrt badeværelse. De vil hellere have f.eks. to mindre og ikke så dyre badeværelser. Dette er både en fordel, hvis man har gæster. Eller hvis man bor flere i husstanden, sådan at der er flere der skal gøres sig klare samtidig om morgenen. For tendensen er lige nu, at folk har travlt også om morgenen.

Hvis du beslutter dig for, at du vil investere i et nyt badeværelse til din bolig. Så er det en god ide, at vælge at holde badeværelset i neutrale farver. I hvert fald hvis man ønsker, at tiltrække flere potentielle købere. For det er bare nemmere, at sælge et hus med et nyt hvidt badeværelse. End hvis du laver et trendbadeværelse, som er spraglede farver som måske kun hitter i en periode. Der er laver undersøgelser som viser, at hvis man investerer 75.000 i at skifte sit gamle og slidte badeværelse, ud med et nyt hvidt og enkelt. Så vil man opleve en fortjeneste, på omkring 50-75%. Hvis man derimod bruger 300.000 på et nyt badeværelse, vil fortjenesten kun være på 25-50%. Det er en god ide, at på lavet en boligburdering hos Boligtilbolig. De kan også rådgive dig ift. Hvordan du bedst muligt gør din bolig mest salgsklar.

Udendørsområder

Hvis din bolig indeholder et, eller flere udendørsområder er det bare med at udnytte det. Og det er en rigtig god ide, at man undersøger mulighederne for evt. at skabe et udendørsområde i form af altan eller terrasse i boligen. For man købere efterspørger, et udendørs frirum som er deres eget private og hvor de kan slappe af og nyde vejret.

Hvis du bor i bolig hvor der er en have, så er der rigtig stor efterspørgsel på terrasser, eller overdækkede terrasser. Dette skaber mulighed for, at samle familie og venner og have et sted udenfor hvor man kan sidde i det gode vejr.

Køkkenet

En af de ting der bliver efterspurgt, fra aller flest potentielle købere. Er et køkkenalrum, som kan samle familien. Køkkenalrummene er blevet populære, fordi at de giver dem der står i køkkenet overblik og mulighed for at deltage i samtaler med familie og gæster. Det giver også et mere åbent rum, hvor man helt kan komme frem og tilbage med mad og service. Og dette er en kæmpe salgsfaktor, når folk er ude og kigge efter ny bolig. Man skal dog huske, at de samme regler gælder her som når man laver badeværelse. Vælg nogle neutrale farver, som folk kan forholde sig til. Så er der større chance for, at flere byder på din bolig.