Find ud af hvorfor Reflections Copenhagen er noget helt unikt

Har du længe villet vide noget om det legendariske samarbejde mellem to målrettede kvinder, som ville skabe noget helt specielt, så er du kommet det rette sted. Følg med herunder, og bliv lidt klogere på Reflections Copenhagen.

Et anderledes unikt design

Der kan ikke være nogen tvivl om, at Reflections Copenhagen bærer præg af noget helt specielt og unikt. Designet er næsten uset før, og kombinationerne af krystaller og glas skiller sig helt ud og udmærker sig på allerhøjeste plan. Andrea Larsson og Julie Hugau, som er designerparret bag Reflections Copenhagen, står for udviklingen af nogle helt fantastiske produkter, som fanger folks opmærksom og tager pusten væk for en kort stund.

Kender du de eksklusive lysestager?

Lysestagerne fra Reflections Copenhagen har en særlig plads i hjertet hos danskerne. Der er tale om udgaver som Texas, Phoenix, Ophelia, Miami og Dakota som i særdeleshed har cementeret eftermælet hos Reflections Copenhagen. De er yderst stilrene, eksklusive og ikke mindst bærer de præg af en fornem stil, som har til evne at forgylde enhver placering med deres karakteristiske stil. De ovennævnte udgaver er de lysestager som lagde grundstenen for en ny stil af lysestager, mens de sidenhen også har udviklet nogle nye og mere moderne udgaver, som bl.a. har navne som Queens og Brooklyn.

En bred vifte af andre eksklusive produkter

Udover de fornemme lysestager af krystal og glas, har Reflections Copenhagen også udviklet nogle helt unikke andre produkter som skåle, vaser og spejle, som i særdeleshed sætter en ny standard indenfor dén produktkategori. Arizona skålen, Utah vasen og Diamond mirrors er med tiden blevet signaturen for de to designere. Du bør tjekke de fantastiske innovationer ud. Hvad der også er vigtigt at understrege er, at produkterne af Reflections Copenhagen er håndlavede, og derfor giver det netop også produkterne et ekstra strejf af passion og kunstværk.

Unikke produkter udkommer af et unikt samarbejde

Da Andrea Larsson og Julie Hugau satte sig sammen, fandt de hurtigt ud af, at de ville det helt samme. De ville skabe noget der var helt anderledes end hvad der fandtes. Det skulle være anderledes, unikt og det skulle være en stor kontrast til den traditionelle stil indenfor boligdesign. Uden tvivl har samarbejdet mellem de to kvinder, som officielt hedder Reflections Copenhagen, skabt noget som nok meget få mennesker havde forestillet sig. Boligdesign, baseret på krystaller og glas. Det bliver ikke mere unikt.