Byg dit drømmehus i Holstebro

I Danmark lyder tendensen på, at man flytter til storbyerne. Det vil sige de fire store byer; København, Aarhus, Aalborg og Odense. Der er dog en masse fordele ved at flytte til Holstebro.

Først og fremmest er Holstebro en meget undervurderet by. Det er ikke mange år siden, at den blev kåret til Danmarks flotteste handelsby. Byen er den perfekte kombination mellem, at der sker noget, og man stadig kan føle sig i ét med naturen. Derudover kan man rent ejendomsmæssigt få meget mere for pengene i Holstebro end i de større byer. Det kan lade sig gøre at flytte til Holstebro – vi hjælper dig.

Find den rigtige bolig

For at flytningen skal blive en god proces, er det vigtigt, at du finder det helt rigtige, nye hjem. Det er ikke nok at slå sig til tåls med noget, der næsten er godt nok. For at finde det perfekte sted og til den rigtige pris, er det en god idé at alliere sig med en boligadvokat.

Med den nye ejendomsmæglerlov er det blevet endnu mere klart, at mægler er sælgers repræsentant og egentlig ikke står til regnskab for dig som køber. Det gør det endnu vigtigere, at du finder en fagmand til at stå i dit hjørne. Boligadvokaten er som din repræsentant personen for dig.

En rigtig god fremgangsmåde er at købe en bolig lidt udenfor byen, der har et stort potentiale, men som måske trænger til en kærlig hånd. På den måde kan du virkelig få boligen billigere, og så har du mulighed for at renovere stedet lige efter dit forgodtbefindende. Det passer nemlig helt perfekt til tiden. Der er stor fokus på at energirenovere, så når du alligevel skal til at renovere sted, kan du ligeså godt gøre det på den rigtige måde.

Hvorfor energirenoveringen?

Der er rigtig mange grunde til energirenovere. Du skåner miljøet, og du sparer penge. Derudover skaber du et meget sundere og mere komfortabelt indeklima. Slutteligt er der også arkitektoniske grunde til at energirenovere.

Danske bygninger står for 40 procent af energiforbruget i Danmark. Hertil er bygninger i privaten en stor synder. Hvis vi skal vende den negative miljømæssige udvikling, er det på tide, at vi alle sammen gør en indsats. Dette er en måde i hvert fald at få sin egen samvittighed på det rene.

Hvilke muligheder har jeg for energirenovering?

Man inddeler typisk energirenovering ind i to kategorier:

  1. Boligens facade
  2. Installationer

Der er selvfølgelig rigtig mange muligheder indenfor begge kategorier. I forhold til boligens facade er det en rigtig god ide at foretage en hulmursisolering samt at få nye vinduer og døre. Hvis det lyder interessant, kan du klikke her.

I forhold til diverse installationer er det mest effektive at installeret et solcelleanlæg. Du kan dog også benytte dig af mindre tiltag såsom at udskifte radiatorventiler og termostatstyringer.