5 steder i Holstebro som får din hund til at logre med halen

For at en hun skal trives, så skal den have god plads at kun løbe på, leg og områder som den kan udforske. Holstebroområdet byder på massere af naturskønne områder, hvor du kan tage din hund med til. Der er alt fra hundebaner, hvor i kan træne, til hundeskove hvor du kan lufte din hund.

I stedet for at du selv skal lede efter de bedste steder at tage din hund med hen, så har vi her samlet de 5 bedste hundesteder i Holstebro.

Fru Pedersens have

Det første sted på vores liste, som din hund vil elske er fru Pedersens have. Fru Pedersens have er et fantastisk lille, hyggeligt sted i Holstebro. Stedet er bygget op i rigtig engelsk stil, hvor der er frodige højbede, vand, overdækkede terrasser og en legeplads.

Hunden er selvfølgelig hjertelig velkommen, så længe den er i snor og du samler op efter den.

Hvis du tager derud om søndagen, så er der også mulighed, for at spise brunch udenfor på en af terrasserne.

 

Handbjerg marina

Det anden sted på vores liste, som din hund vil elske er Handbjerg marina. Tilbage i 2014 blev Handbjerg marina indviet. Langs marinaen ligger nogle af områdets flotteste strande, hvor både du og hunden vil få en god tid. Hvis i kommer ved ebbe, er der også mulighed for at gå langt ud, uden at det bliver dybt.

Hvis du har en hvalp eller en hund, som ikke har lært at svømme endnu, så er strandområdet perfekt at lære det ved. Bare sørg for at starte med at tage din hund ud, hvor den stadig kan bunde, så den lære at kunne lide vandet.

 

Husby hundeskov

Det tredje sted på vores liste, som din hund vil elske er Husby hundeskov. Skoven er et skønt område, hvor hunden kan løbe frit rundt mellem de mange høje fyrtræer. Skoven ligger nord for Husby.

 

Thorsminde camping

Det fjerde sted på vores liste, som din hund vil elske er Thorsminde camping.

Nu tænker du sikkert:

Hvorfor skal du tage din hund med på en campingplads?

Årsagen er at Thorsminde camping har en stor agilitybane til hunde. Det koster kun 30 kr. at bruge banen, og så har du adgang til at kunne træne spring, slalom, gå på vippe og gå gennem tunnel.

Det er især et godt sted, hvis du har en hvalp, som du vil lære kommandoer og anden træning. Du skal huske at tage nok hvalpefoder med til hunden, da man hurtigt kommer til at bruge nogle timer på banen. Hvis du skal bruge godbidder eller foder til din hvalp, så kan du finde det her.

 

Tinkerdal hundeskov

Det femte sted på vores liste, som din hund vil elske er tinkedal hundeskov. Tinkerdal er et godt sted at lufte hunden, da der er store åbne områder, hvor din hund kan løbe frit rundt. Du finder området ved Viborg hovedvej når du kører ud af Holstebro.