3 måder at fejre halloween på i Holstebro

Der er kun et par uger til halloween, der foregår d. 31. oktober. Halloween, som også kaldes allehelgensaften, er en aften hvor der ifølge folketro er hekse, genfærd og mørke magter løs. Der er derfor tradition for at samle vennerne til uhygge, og vi har samlet 3 måder til at fejre halloween i Holstebro her.

Invitér vennerne til Halloween aften

En af de bedste måder at fejre halloween, er ved at invitere dine venner til en aften i uhyggens tegn hjemme hos dig. Det kræver selvfølgelig lidt forberedelse at holde halloweenaften, men hvis du forbereder en enkel menu til aftenen og køber lidt enkel dekoration, kræver det faktisk ikke så meget andet.

En god menu til halloween skal indeholde noget med græskar og ellers er der egentlig frit spil, så du kan lave næsten lige hvad du vil som aftensmad til dine gæster.

Når I har spist noget god mad, er en perfekt aktivitet at se en gyserfilm. Hvis du sørger for lidt gode snacks til filmen, og måske er klar til at forskrække din gæster på nogle af de uhyggelige steder i filmen, er der garanteret for god uhygge.

For at fuldende den perfekte halloween aften, skal du selvfølgelig også have noget flot dekoration, som kan sørge for den rigtig stemning. Du kan fx dekorere med en flot bordløber, og lidt uhyggelig pynt som spindelvæv eller skeletter. Og så skal der selvfølgelig også være et græskar eller to rundt omkring. Hvis du mangler lidt til at pynte op, kan du kigge på damask.dk hvor du blandt andet kan finde flotte duge, som du også vil kunne bruge til andre lejligheder.

 

Besøg Kulturdivisionen Slagteriet Holstebro

Hos Kulturdivisionen Slagteriet Holstebro er der gode muligheder for spændende oplevelser til Halloween. Du kan blandt andet komme til halloweenmiddag d. 27. oktober eller komme til Slaugterhouse Halloween d. 28 oktober. Der er altså gode muligheder for at få en sjov halloween hos Kulturdivisionen Slagteriet Holstebro.

Kulturdivisionen er en frivillig drevet forening der laver kulturelle og kreative tiltag i de gamle slagteribygninger i Holstebro. Projektet har blandt andet til formål at bibeholde Holstebro som en god kulturby.

 

Besøg biblioteket – perfekt til børnefamilien

På Holstebro Bibliotek kan du komme til halloweenaften. Halloweenaftenen er den perfekte aktivitet til børnefamilien, der gerne vil fejre halloween sammen. Halloween aften er bedst til børn i alderen 8-12 år.  Aftenen tilbyder sjove aktiviteter for børnene og 2016 var aftenen en stor succes. I løbet af aftenen bliver den bedste udklædning kåret, og du kan gå en tur i biblioteks kælder.

Der er samtidig forskellige boder, og mulighed for at blive sminket af professionelle sminkører, du kan også komme på forskellige workshops og meget andet.